Over Ons

Wij zijn Riemke & René

Over Ons

Wij zijn Riemke en René. In 2022 hebben wij een half jaar een B&B gerund voor Nederlandse eigenaren in Le Marche. Dit gaf ons de mogelijkheid om ervaring op te doen in het runnen van een B&B, maar ook om de mensen en de streek te leren kennen!

Verliefd geworden op klein Toscane

In deze periode zijn we letterlijk verliefd geworden op deze groene regio van Italië, die niet voor niets klein Toscane wordt genoemd. De vriendelijkheid en gemoedelijkheid van de mensen, de prachtige natuur, de heerlijke stranden en de pittoreske dorpjes en de historische steden hebben ons hart gestolen.

Welkom bij B&B Fonte Fresca

Ook de Italiaanse keuken hebben we nog beter leren kennen en waarderen! En natuurlijk niet te vergeten de fantastische wijnen uit de streek. Vaak verwezen we onze gasten naar onze favoriete restaurantjes, waar ze konden genieten van de typische streekgerechten. Kleine restaurantjes waar moeder en dochter in de keuken stonden om deze fantastische gerechten te bereiden, maar ook culinaire restaurants met een uitgebreide Italiaanse kaart en mooie wijnen. En natuurlijk hebben we onze gasten ook de weg gewezen naar sfeervolle en heerlijke pizza-restaurants!

Eigen B&B gevonden!

Tijdens het half jaar in Le Marche hebben we gezocht naar een B&B voor onszelf en deze uiteindelijk gevonden! In Nederland hebben we ons huis verkocht en vanaf juni 2023 mogen we jullie als onze gasten verwelkomen in onze eigen B&B Fonte Fresca! Lees ons hele Ik vertrek verhaal in onze Blog! Ons Ik vertrek verhaal naar een B&B in Le Marche Italië – B&B Fonte Fresca

We kijken ernaar uit om onze ervaringen met jullie te kunnen delen en heten jullie van harte welkom!

Benvenuti a Fonte Fresca!

Riemke e René