Faciliteiten

Verblijf in een sfeervolle B&B herbouwd in typische Marchiaanse stijl

De faciliteiten

In onze sfeervolle in typische Marchiaanse stijl herbouwde B&B beschikken alle ruime kamers over een twee- of eenpersoons bed, een privé badkamer en een gezellige zithoek.

Beneden vind je ook een heerlijke, sfeervolle lounge waar je bijvoorbeeld ’s avonds gezellig een boek kunt lezen, een praatje kunt maken met de andere gasten, een kop koffie of cappuccino kunt drinken of van een glas wijn kunt genieten.

Het ontbijt wordt geserveerd op het grote buitenterras met een prachtig uitzicht over het dal en de Apennijnen. Mocht het een keertje wat minder weer zijn dan serveren we het ontbijt in de gezellige eetkeuken. En op verzoek bereiden we een diner voor je, bijvoorbeeld op de dag van aankomst.

Relaxen en genieten van het fantastische uitzicht kun je op het grote terras of op een van de zitjes in de tuin. De relaxstoelen en parasols staan voor je klaar. Mocht je even af willen koelen dan kan dat in ons kleine opzetzwembad.

Wat te doen?

Graag delen wij met jullie onze ervaringen en wijzen wij de weg naar mooiste stranden, de leukste plekjes, de prachtigste steden en dorpjes of restaurantjes in Le Marche. Ook organiseren we wijnproeverijen bij verschillende wijnboeren in de omgeving en ook een bezoek aan een olijfperserij inclusief proeverij behoort tot de mogelijkheden! Bij voldoende belangstelling organiseren we een pizza-avond met livemuziek in een historisch vestingstadje of samen met onze vrienden van een andere B&B .

Ga er romantisch een dagje op uit met een gehuurde scooter. Graag brengen we je in contact met de verhuurder.

En wil je gewoon relaxen of een dagje niets doen dan kan dit natuurlijk ook! Op ons terras of de verschillende zitjes kom je volledig tot rust en kun je genieten van een glas wijn, het prachtige uitzicht en de Italiaanse zon!

Op Google heeft de B&B Fonte Fresca een beoordeling met vijf sterren!

Lees meer

Impressie Foto’s